Lufte

Deliler (2018)
5.6
HD

Deliler (2018)

Nov. 23, 2018

Deliler (2018)

Historia e vërtetë e 7 burrave sypatrembur të ushtrisë osmane luftojnë kundër Vladit mizor.
15 Minutes of War (2019)
6.2
HD

15 Minutes of War (2019)

Shkurt 1976. Rebelët Somalë rrëmbejnë një autobus shkollor me 21 fëmijë francezë dhe mësuesin e tyre në Qytetin Xhibuti. Kur terroristët e ...
1917
8.4
HD

1917

Dec. 25, 2019

1917

Në kulmin e Luftës së Parë Botërore, dy ushtarë të rinj britanikë duhet të kalojnë territorin  armik dhe të japin një mesazh që do të ndalojë një ...