Science Fiction

Project Gemini 2022
3.4

Project Gemini 2022

Jan. 06, 2022

Project Gemini 2022

Një thriller fantastiko-shkencor për një mision hapësinor të dërguar për të formuar një planet të largët. Megjithatë, misioni ndeshet me diçka të ...
Higher Power (2018)
5
Full HD

Higher Power (2018)

May. 11, 2018

Higher Power (2018)

Kur Universi vendos atë që dëshiron, është e kotë të rezistosh. Me jetën e familjes së tij në rrezik, Joseph Steadman i gjen vetes subjektin e ...
The Invisible Man (2020)
7.3
Full HD

The Invisible Man (2020)

Kur ish-abuzivi i Cecilia merr jetën e tij dhe i lë asaj fatin e tij, ajo dyshon se vdekja e tij ishte një mashtrim. Ndërsa një seri ...
Bumblebee (2018)
6.8
HD

Bumblebee (2018)

Dec. 15, 2018

Bumblebee (2018)

Në arrati në vitin 1987, Bumblebee gjen strehim në një varrezë hekurishtesh në një qytet të vogël plazhi në Kaliforni. Në prag të mbushjes së ...
Spider-Man: Far from Home (2019)
7.5
Full HD

Spider-Man: Far from Home (2019)

Peter Parker dhe miqtë e tij shkojnë në një udhëtim veror në Evropë. Sidoqoftë, ata vështirë se do të jenë në gjendje të pushojnë – Peter ...
Critters Attack (2019)
3.7
HD

Critters Attack (2019)

Ndjek 20-vjeçaren Drea, e cila me dëshirë fillon të punojë si dado për një profesor të një kolegji që shpreson të marrë pjesë. Duke u përpjekur ...
Men in Black: International (2019)
5.6
HD

Men in Black: International (2019)

Burrat me të Zeza gjithmonë e kanë mbrojtur Tokën nga telashet e universit. Në këtë aventurë të re, ata do të merren me kërcënimin e tyre më të ...
Glass (2019)
6.7
HD

Glass (2019)

Jan. 16, 2019

Glass (2019)

Në një seri takimesh përshkallëzuese, ish-rojtari i sigurisë Dejvid Dan përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të gjurmuar Kevin Uendëll ...
UFO (2018)
6.2
HD

UFO (2018)

Sep. 04, 2018

UFO (2018)

Një student kolegji, i cili sheh një UFO, përdor aftësitë e tij të jashtëzakonshme të matematikës për të hetuar pamjet me miqtë e tij, ndërkohë ...