Mister

The Batman 2022
8.5

The Batman 2022

Mar. 01, 2022

The Batman 2022

Kur Ridler, një vrasës serial sadist, fillon të vrasë figurat kryesore politike në Gotham, Batman detyrohet të hetojë korrupsionin e fshehur të ...
Insidious: The Last Key (2018)
5.7
Full HD

Insidious: The Last Key (2018)

Parapsikologu Elise Rainier dhe ekipi i saj udhëtojnë në Five Keys, NM, për të hetuar pretendimin e një njeriu për një përhumbje. Terrori godet ...
Escape Room (2019)
6.3
HD

Escape Room (2019)

Jan. 03, 2019

Escape Room (2019)

Gjashtë të huaj e gjejnden papritur në rrethana të  pakontrollueshme dhe duhet të përdorin diturinë e tyre për të mbijetuar.
The Realm (2018)
7.2
HD

The Realm (2018)

Sep. 28, 2018

The Realm (2018)

Manueli është një politikan i prishur, i cili bën një jetë luksoze me para të fituara nga haraçi që u merr të tjerëve. Manueli merret me ...
Cam (2018)
5.9
HD

Cam (2018)

Oct. 01, 2018

Cam (2018)

Një vajzë e re që merret me shfaqje për të rritur në faqen e saj të internetit, zbulon se  është zëvendësuar në mënyrë të pashpjegueshme në faqen ...
Marrowbone (2017)
6.6
Full HD

Marrowbone (2017)

Oct. 27, 2017

Marrowbone (2017)

Një djalë i ri dhe tri motrat e tij të vogla janë të rrënuar e të shqetësuar nga një prani  ogurzezë në pallatin e zjarrtë në të cilin ata jetojnë.