Horror

Insidious: The Last Key (2018)
5.7
Full HD

Insidious: The Last Key (2018)

Parapsikologu Elise Rainier dhe ekipi i saj udhëtojnë në Five Keys, NM, për të hetuar pretendimin e një njeriu për një përhumbje. Terrori godet ...
Inside (2007)
6.8
Full HD

Inside (2007)

Jun. 13, 2007

Inside (2007)

Katër muaj pas vdekjes së burrit të saj, një grua në prag të mëmësisë është torturuar në shtëpinë e saj nga një grua e çuditshme që dëshiron ...
Ghost in the Graveyard (2019)
5.1
HD

Ghost in the Graveyard (2019)

Një qytet i vogël hyn nën gishtin e Martës, një fantazmë që kthehet për të ndjekur fëmijët që ishin dëshmitarë të vdekjes së saj gjatë një ...
The Invisible Man (2020)
7.3
Full HD

The Invisible Man (2020)

Kur ish-abuzivi i Cecilia merr jetën e tij dhe i lë asaj fatin e tij, ajo dyshon se vdekja e tij ishte një mashtrim. Ndërsa një seri ...
Del Playa (2017)
3.7
HD

Del Playa (2017)

Jul. 21, 2017

Del Playa (2017)

Duke luftuar me një të kaluar të tmerrshme, Kleri Rods duhet të përballet me një vrasës të rreptë të kthyer në rininë e saj në mënyrë që të ...
Cold Skin (2017)
6
HD

Cold Skin (2017)

Oct. 20, 2017

Cold Skin (2017)

Një i ri që arrin në një ishull të largët e gjen veten të përfshirë në një betejë për jetë a vdekje.
Cam (2018)
5.9
HD

Cam (2018)

Oct. 01, 2018

Cam (2018)

Një vajzë e re që merret me shfaqje për të rritur në faqen e saj të internetit, zbulon se  është zëvendësuar në mënyrë të pashpjegueshme në faqen ...
Critters Attack (2019)
3.7
HD

Critters Attack (2019)

Ndjek 20-vjeçaren Drea, e cila me dëshirë fillon të punojë si dado për një profesor të një kolegji që shpreson të marrë pjesë. Duke u përpjekur ...
Child’s Play (2019)
5.8
HD

Child’s Play (2019)

Jun. 19, 2019

Child’s Play (2019)

Kareni, një nënë beqare, i dhuron djalit të saj Andit një kukull Buddi për ditëlindjen e tij, pa pasur dijeni për natyrën e saj kërcënuese. Një ...
65th (2017)
3
SD

65th (2017)

Feb. 15, 2019

65th (2017)

Ester Harrisonin e ka ndjekur fati dhe mori pikërisht atë që donte në jetë; të ardhura të qëndrueshme, dy fëmijë dhe një burrë të dashur, por, ...