Histori

Deliler (2018)
5.6
HD

Deliler (2018)

Nov. 23, 2018

Deliler (2018)

Historia e vërtetë e 7 burrave sypatrembur të ushtrisë osmane luftojnë kundër Vladit mizor.
15 Minutes of War (2019)
6.2
HD

15 Minutes of War (2019)

Shkurt 1976. Rebelët Somalë rrëmbejnë një autobus shkollor me 21 fëmijë francezë dhe mësuesin e tyre në Qytetin Xhibuti. Kur terroristët e ...
Gotti (2018)
4.8
Full HD

Gotti (2018)

Jun. 14, 2018

Gotti (2018)

Xhonn Goti arrin në majën e botës së krimit së Nju Jorkut për t'u bërë shefi i familjes së krimit Gambino. Jeta e tij merr një kthesë tronditëse ...