Fantazi

Jumanji: The Next Level (2019)
6.7
Full HD

Jumanji: The Next Level (2019)

Ndërsa banda kthehet në Jumanji për të shpëtuar njërën prej tyre, ata zbulojnë se asgjë nuk është ashtu siç e presin. Lojtarët do të duhet të ...
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
6.9
Full HD

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Rolet janë kthyer ndërsa katër adoleshentë janë thithur në botën e Jumanji – të grumbulluar kundër rhinos, mambas të zezë dhe një larmi të ...
Above the Shadows (2019)
5.8
HD

Above the Shadows (2019)

Një grua e re që është venitur deri në pikën e të bërit e padukshme, duhet të gjejë rrugën e kthimit me ndihmën e një burri që mund ta shohë atë.
Cold Skin (2017)
6
HD

Cold Skin (2017)

Oct. 20, 2017

Cold Skin (2017)

Një i ri që arrin në një ishull të largët e gjen veten të përfshirë në një betejë për jetë a vdekje.
Bright (2017)
6.3
HD

Bright (2017)

Dec. 22, 2017

Bright (2017)

Në një alternative të ditëve të sotme, ku ekzistojnë krijesa magjike midis nesh, dy policë të Los Anxhelosit përfshihen në një fushëbetejë të ...
Blue My Mind (2018)
6.1
HD

Blue My Mind (2018)

Oct. 02, 2017

Blue My Mind (2018)

Mia 15-vjeçare përballet me një transformim dërrmues, i cili vë në dyshim tërë ekzistencën e saj. Trupi i saj po ndryshon rrënjësisht, dhe ...
Aquaman (2018)
7
HD

Aquaman (2018)

Jul. 06, 2018

Aquaman (2018)

Pasi ishte ishte djepi i civilizimit më të përparuar në Tokë, Atlantis tani është një mbretëri nënujore e sunduar nga Mbreti Orm i uritur nga ...
Aladdin (2019)
7
HD

Aladdin (2019)

May. 22, 2019

Aladdin (2019)

Një rrugaç çapkën e zemërmirë, i quajtur Aladin, fillon një aventurë magjike pasi gjeti një llambë që lëshon një xhind të zgjuar. Kurse nga ana ...
Pokémon Detective Pikachu (2019)
6.6
HD

Pokémon Detective Pikachu (2019)

Në një botë ku njerëzit mbledhin monstera (Pokemon) për të bërë betejë, një djalë haset në një përbindësh inteligjent që do të bëhet detektiv.
Freaky Friday (2018)
3.7
HD

Freaky Friday (2018)

Sep. 14, 2018

Freaky Friday (2018)

Kur një nënë e mbingarkuar me punë dhe vajza e saj adoleshente shkëmbejnë trupat, kanë vetëm një ditë kohë për t’i bërë gjërat drejt dhe ...