Familjar

Lady and the Tramp (2019)
6.3
Full HD

Lady and the Tramp (2019)

Qenushja spanjolle, Lejdi, jeton me një familje amerikane të shtresës së mesme. Por aventurat e saj fillojnë kur takohet me Trampin, qenin ...
A Christmas Carol (2009)
6.8
HD

A Christmas Carol (2009)

Miser Ebenezer Scrooge është zgjuar në prag të Krishtëlindjes nga shpirtrat të cilët i zbulojnë atij ekzistencën e tij të mjerueshme, çfarë ...
Aladdin (2019)
7
HD

Aladdin (2019)

May. 22, 2019

Aladdin (2019)

Një rrugaç çapkën e zemërmirë, i quajtur Aladin, fillon një aventurë magjike pasi gjeti një llambë që lëshon një xhind të zgjuar. Kurse nga ana ...
Freaky Friday (2018)
3.7
HD

Freaky Friday (2018)

Sep. 14, 2018

Freaky Friday (2018)

Kur një nënë e mbingarkuar me punë dhe vajza e saj adoleshente shkëmbejnë trupat, kanë vetëm një ditë kohë për t’i bërë gjërat drejt dhe ...