Komedi

Overboard (2018)
6
Full HD

Overboard (2018)

Apr. 13, 2018

Overboard (2018)

Një pronar i pasur dhe i llastuar jahtesh hidhet në bord dhe bëhet objektivi i hakmarrjes nga punonjësi i tij i keqtrajtuar.
Irreplaceable You (2018)
6.4
Full HD

Irreplaceable You (2018)

Një çift që e kanë njohur njëri-tjetrin që nga mosha 8-vjeçare,  janë të destinuar të jenë bashkë derisa vdekja t’i ndajë.
A Bad Moms Christmas (2017)
5.6
HD

A Bad Moms Christmas (2017)

Ami, Kiki dhe Karla – tri gra të nënvlerësuara dhe të mbingarkuara me punë – bëjnë kryengritje kundër nxitjeve dhe pritshmërive të ...