Aventure

Jumanji: The Next Level (2019)
6.7
Full HD

Jumanji: The Next Level (2019)

Ndërsa banda kthehet në Jumanji për të shpëtuar njërën prej tyre, ata zbulojnë se asgjë nuk është ashtu siç e presin. Lojtarët do të duhet të ...
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
6.9
Full HD

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Rolet janë kthyer ndërsa katër adoleshentë janë thithur në botën e Jumanji – të grumbulluar kundër rhinos, mambas të zezë dhe një larmi të ...
Bumblebee (2018)
6.8
HD

Bumblebee (2018)

Dec. 15, 2018

Bumblebee (2018)

Në arrati në vitin 1987, Bumblebee gjen strehim në një varrezë hekurishtesh në një qytet të vogël plazhi në Kaliforni. Në prag të mbushjes së ...
Spider-Man: Far from Home (2019)
7.5
Full HD

Spider-Man: Far from Home (2019)

Peter Parker dhe miqtë e tij shkojnë në një udhëtim veror në Evropë. Sidoqoftë, ata vështirë se do të jenë në gjendje të pushojnë – Peter ...
Aquaman (2018)
7
HD

Aquaman (2018)

Jul. 06, 2018

Aquaman (2018)

Pasi ishte ishte djepi i civilizimit më të përparuar në Tokë, Atlantis tani është një mbretëri nënujore e sunduar nga Mbreti Orm i uritur nga ...
Aladdin (2019)
7
HD

Aladdin (2019)

May. 22, 2019

Aladdin (2019)

Një rrugaç çapkën e zemërmirë, i quajtur Aladin, fillon një aventurë magjike pasi gjeti një llambë që lëshon një xhind të zgjuar. Kurse nga ana ...
Pokémon Detective Pikachu (2019)
6.6
HD

Pokémon Detective Pikachu (2019)

Në një botë ku njerëzit mbledhin monstera (Pokemon) për të bërë betejë, një djalë haset në një përbindësh inteligjent që do të bëhet detektiv.
Alpha (2018)
6.7
HD

Alpha (2018)

Aug. 17, 2018

Alpha (2018)

Në të kaluarën parahistorike, Keda, një gjahtar i ri dhe papërvojë, lufton të kthehet në shtëpi pasi u nda nga fisi i tij kur gjuetia e bizonit ...
Adrift (2018)
6.6
HD

Adrift (2018)

May. 31, 2018

Adrift (2018)

Një histori e vërtetë mbijetese, një takim i rastësishëm i një çifti të ri i çon ata së pari në dashuri, dhe më pas në aventurën e një jete, pasi ...