Action & Adventure

The Dead Lands (2020)
7.9

The Dead Lands (2020)

Jan. 23, 2020

The Dead Lands (2020)

Waka, një luftëtar i vrarë Māori u kthye nga Jeta e Përtejme, dhe Mehe, një grua e re e vendosur, filluan një kërkim për të gjetur që “theu ...
The Protector
7.4

The Protector

Dec. 14, 2018

The Protector

Zeynep dhe Hakan garojnë me kohën për të gjetur Nisanin, një kimiste e cila është shpresa e tyre e vetme për një kurë..