Todd Phillips

Joker (2019)
8.6
Full HD

Joker (2019)

Oct. 02, 2019

Joker (2019)

Gjatë viteve 1980, një komedian i dështuar nxitet dhe kthehet në një jetë krimi dhe kaosi në qytetin Gotham ndërsa bëhet një figurë famëkeqe e ...