Mike Topoozian

Alpha (2018)
6.7
HD

Alpha (2018)

Aug. 17, 2018

Alpha (2018)

Në të kaluarën parahistorike, Keda, një gjahtar i ri dhe papërvojë, lufton të kthehet në shtëpi pasi u nda nga fisi i tij kur gjuetia e bizonit ...