Tobias Menzies

King Lear (2018)
6.1
SD

King Lear (2018)

May. 28, 2018

King Lear (2018)

Një mbret i plakur fton fatkeqësi, kur ai heq dorë nga vajzat e tij  të korruptuara e të djallëzuara, dhe refuzon më të dashurën e të sinqertën e tij.