Shea Whigham

City of Lies (2019)
6.3
HD

City of Lies (2019)

Sep. 06, 2018

City of Lies (2019)

Detektivi i Departamentit të Policisë në Los Angeles Russell Poole ka shpenzuar vite me radhë duke u përpjekur për të zgjidhur çështjen e tij më ...
Joker (2019)
8.6
Full HD

Joker (2019)

Oct. 02, 2019

Joker (2019)

Gjatë viteve 1980, një komedian i dështuar nxitet dhe kthehet në një jetë krimi dhe kaosi në qytetin Gotham ndërsa bëhet një figurë famëkeqe e ...