Rhys Darby

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
6.9
Full HD

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Rolet janë kthyer ndërsa katër adoleshentë janë thithur në botën e Jumanji – të grumbulluar kundër rhinos, mambas të zezë dhe një larmi të ...
Guns Akimbo (2020)
6.3
HD

Guns Akimbo (2020)

Feb. 27, 2020

Guns Akimbo (2020)

Një djalë i zakonshëm papritmas e gjen veten të detyruar të luftojë një betejë të ngjashme me gladiatorin për një faqe të errët që transmeton ...