Kali Kopae

The Dead Lands (2020)
7.9

The Dead Lands (2020)

Jan. 23, 2020

The Dead Lands (2020)

Waka, një luftëtar i vrarë Māori u kthye nga Jeta e Përtejme, dhe Mehe, një grua e re e vendosur, filluan një kërkim për të gjetur që “theu ...