Josiane Balasko

15 Minutes of War (2019)
6.2
HD

15 Minutes of War (2019)

Shkurt 1976. Rebelët Somalë rrëmbejnë një autobus shkollor me 21 fëmijë francezë dhe mësuesin e tyre në Qytetin Xhibuti. Kur terroristët e ...