George MacKay

1917
8.4
HD

1917

Dec. 25, 2019

1917

Në kulmin e Luftës së Parë Botërore, dy ushtarë të rinj britanikë duhet të kalojnë territorin  armik dhe të japin një mesazh që do të ndalojë një ...
Marrowbone (2017)
6.6
Full HD

Marrowbone (2017)

Oct. 27, 2017

Marrowbone (2017)

Një djalë i ri dhe tri motrat e tij të vogla janë të rrënuar e të shqetësuar nga një prani  ogurzezë në pallatin e zjarrtë në të cilin ata jetojnë.