Anya Taylor-Joy

Glass (2019)
6.7
HD

Glass (2019)

Jan. 16, 2019

Glass (2019)

Në një seri takimesh përshkallëzuese, ish-rojtari i sigurisë Dejvid Dan përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të gjurmuar Kevin Uendëll ...
Marrowbone (2017)
6.6
Full HD

Marrowbone (2017)

Oct. 27, 2017

Marrowbone (2017)

Një djalë i ri dhe tri motrat e tij të vogla janë të rrënuar e të shqetësuar nga një prani  ogurzezë në pallatin e zjarrtë në të cilin ata jetojnë.