Andrew Scott

1917
8.4
HD

1917

Dec. 25, 2019

1917

Në kulmin e Luftës së Parë Botërore, dy ushtarë të rinj britanikë duhet të kalojnë territorin  armik dhe të japin një mesazh që do të ndalojë një ...
King Lear (2018)
6.1
SD

King Lear (2018)

May. 28, 2018

King Lear (2018)

Një mbret i plakur fton fatkeqësi, kur ai heq dorë nga vajzat e tij  të korruptuara e të djallëzuara, dhe refuzon më të dashurën e të sinqertën e tij.