Amanda Seyfried

The Art of Racing in the Rain (2019)
7.5
HD

The Art of Racing in the Rain (2019)

Një qen shtëpie me një shpirt gati njerëzor dhe me një mendje filozofi,  vlerëson jetën e tij përmes mësimeve të nxjerra nga pronari i tij njeri, ...